لیست اختراعات علي اشراقي
واحد هستهگير ميوهي خرما به روش گيرهاي در زمينهي كشاورزي ساخته شده است. اين واحد يك مكانيزم جديد براي هستهگيري خرما ميباشد. در تمامي هستهگيرهاي ميوههايي همچون خرما، آلو بخارا و آلو بَرَقاني از مكانيزم پانچي براي هستهگيري استفاده شده است. استفاده از مكانيزم پانچي مشكلاتي را در بر دارد: 1- مقداري از گوشت خرما به همراه هسته خارج ميشود. 2- به علت چسبندگي بالاي خرما روانكاري دستگاه مشكل هست و حتي احتمال توقف دستگاه وجود دارد. 3- در سيستم پانچي دو سمت خرما براي خارج كردن هسته شكافته ميشود و شكل ظاهري خرما از حالت طبيعي خارج ميشود. واحد هستهگير با روش گيرهاي براي برطرف كردن مشكلات ذكر شده براي روش هستهگيري پانچي، طراحي و ساخته شده است. نحوهي كار واحد هستهگير به اين صورت ميباشد كه خرما داخل تكيهگاه (A1) قرار ميگيرد. گيرهي خرما (A6) با دهانهي باز (A8) وارد گوشت خرما ميشود و هستهي خرما را احاطه ميكند. ميلههاي هدايت كنندهي گيرهي خرما (A9) كه در ريل حركت (A14) قرار گرفتهاند دهانهي گيره (A8) را ميبندند و هستهي خرما مابين دهانههاي گيره قرار ميگيرد. گيره به سمت عقب ميآيد. صفحهي نگهدارنده (A3) خرما، را نگه ميدارد و گيره به همراه هستهي خرما از خرما خارج ميشوند. سپس استوانهي جداكنندهي هسته از گيره (A6)، هسته را از گيره رها ميكند. مسيرهاي تعبيه شده در ريل حركت (A16) ميلههاي هدايتكنندهي گيره را به سمتي هدايت ميكند كه دهانهي گيره باز شود و براي هستهگيري بعدي آماده گردد.
موارد یافت شده: 1